5 fordele ved valutahandel

fordele ved valutahandel

Hurtige opdateringer

Når du har med valutahandel at gøre, så kan du være sikker på at du får en lynhurtig status på hvordan dine investeringer klarer sig. Du vil hurtigt opdage, at antallet af købere og sælgere er meget stort sammenlignet med andre markeder, og der derfor altid er mulighed for at foretage status.

Det kan virke som fremmede begreber, hvis man ikke i forvejen har haft med valutahandel at gøre, men så snart man stifter bekendtskab med valutahandel, så er det væsentligt for investeringerne.

Direkte afregning

Når du begynder på valutahandel, så vil du straks bemærke at der ingen udgifter er forbundet med dine investeringer. Dvs. at den kurtage du eksempelvis betaler i forbindelse med aktiemarkedet, slet ikke eksisterer når det gælder valutahandel. Du sparer på den måde de ekstra penge, som ellers bliver brugt på en sur ekstra udgift. For valutahandel tjener brokerne penge på forskellen mellem køb og salgskurserne også kaldet “spread”.

Top 3 forex brokere

BrokerBonusbeløbTilsynsmyndighedOpret konto
Signup bonus: $1.000NFA, CySEC, ASIC, CFTC og MiFID

Læs anmeldelse
Signup bonus: op til $10.000Central Bank of Ireland, MiFID, ASiC og BVI

Læs anmeldelse

Åbent 24/7 alle 5 dage i løbet af ugen

Åbningstiden på valutamarkedet er fra søndag til fredag, og der er i det tidsrum åbent alle døgnets 24 timer. Det betyder at der er mulighed for at investere når du ønsker det.
Når du har med valutahandel at gøre er det vigtigt at huske på, at selve handel foregår over mange forskellige tidszoner. Derfor kan det godt være væsentligt for din profit at du handler valuta på atypiske tidspunkter i løbet af døgnet. Det asiatiske marked og det amerikanske marked er nemlig ikke aktive på samme tider af døgnet – netop pga. tidszonerne.

Du behøver ikke eje en bondegård for at starte

Noget mange mennesker værdsætter ved valutahandel er det faktum, at du kan starte med den mindst mulige investering, og stadig komme derfra med mange flere penge. Der er ingen grænse for hvor lidt penge du må starte ud med. Alle har adgang, og derfor kan alle også ende med at gå derfra som vindere. Jo mere du sætter dig ind i tingene, des bedre er dine chancer.

Store gevinst muligheder

Hvis du gennemskuer nogle af de store markedskræfter, der ligger til grund for valutahandel, så er der store gevinstmuligheder. Der er nemlig ingenting der sætter en grænse eller et loft, når det kommer til valutahandel.

Tjener du mange penge, og får kontinuerlige afkaster konstant, så er der ikke nogen der kan komme og hive stikket ud.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


Bevis at du ikke er en robot: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.