5 myter om valutahandel

Man taber penge på valutahandel
Valutahandel har i mange år haft et rygte, der byggede primært på at det var sværere at tjene penge på, end så mange andre ting. Sammenlignet med aktiemarkedet, var der mange der mente at valutahandel ikke kunne betale sig. Det skulle imidlertid vise sig, at de tog fejl.

Valutahandel har vist sig at være en af de bedste måder, at øge sin profil på. Hvis du som lille privat virksomhed eksempelvis ønsker, at prøve kræfter med valutahandel, er det nemt at sætte sig ind i og derfor er der flere og flere der benytter sig af det. Tag ikke fejl – valutahandel er kommet for at blive.

Det er svært at spekulere i valutakurser
Denne myte er svær at afkræfte. Netop fordi at det i valutahandel er ligesom med mange andre ting i livet, en ting der tager tid at lære. Hvis du investerer dine penge med hovedet under armen, så er der ingen chance for at vinde på det i det lange løb. Det hele kræver eftertanke og man skal ikke tage fejl af, at man hele tiden bliver bedre – handel for handel.

Top 3 forex brokere

BrokerBonusbeløbTilsynsmyndighedOpret konto
Signup bonus: $1.000NFA, CySEC, ASIC, CFTC og MiFID

Læs anmeldelse
Signup bonus: op til $10.000Central Bank of Ireland, MiFID, ASiC og BVI

Læs anmeldelse

Når du har haft med valutahandel at gøre i en længere periode, vil du opleve at det pludselig ikke er svært at spekulere i kurserne længere. Det falder naturligt – også selvom man aldrig helt kan føle sig sikker på markedet, da det jo også er baseret på handelsmønstre.

Du har ingen kontrol over dine penge, så snart de er på markedet
Det er ganske rigtigt svært at styre markedet med små investeringer, men det betyder ikke at pengene pludselig er ude af kontrol bare fordi, at du har sendt dem ud på markedet. Der er altid en mulighed for at få en finger med i spillets gang, og derfor skal man ikke tro at kontrollen er tabt bare fordi man har sat penge på den forkerte valuta.

Desuden har du altid muligheden for, at trække dine penge ud af valutaen eller vente en eventuel krise ud. Dertil kommer man tilbage til det gode råd, som nævner, at man ikke skal investere mere end man kan klare at tabe.

Valutahandel er ikke en udbredt måde at tjene penge på
Selvom det måske er første gang, at du hører om valutahandel, så har det været appellerende til et bredt udsnit af befolkningen i en længere periode. Allerede ved årtusindeskiftet begyndte folk at handle mere og mere med valuta, da udsvingene blev større. Når man kigger tilbage i dag, er det nemt at se, at det er blevet væsentligt nemmere med tiden, især på grund af internettet.

Internettet er den direkte årsag til at valutahandel er kommet ud i stuerne. Alle kan være med og alle vil være med – så derfor er valutahandel bestemt en udbredt måde, at tjene penge på.

Det er besværligt at handle med valuta
Nej. Det er bare om at komme i gang. Øvelse gør mester, og du skal tilmelde dig de rigtige sider, der på bedste vis giver dig overblik over markedet. Der er flere gode steder online, som kan hjælpe dig i gang og give dig en drømmestart på valutahandel.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


Bevis at du ikke er en robot: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.